Ello i Lammhult


Webbsida, Digital marknadsföring

Ello i Lammhult är ett familjeägt företag som producerar klassiska småländska husmanskostprodukter som isterband, kalvsylta och leverpastej. De tillverkar produkter av hög kvalitet med råvaror från lokala gårdar. Deras kunder är framförallt partners och återförsäljare i form av matvarukedjor.

Prata webb med oss

Utmaningen

Ello i Lammhult säljer inte sina produkter direkt till slutkund vilket innebär andra förutsättningar i varumärkesbyggandet och marknadsföringen – inte minst vad gäller en hemsidas funktioner och innehåll.

  • Slutkunden ska inspireras
  • Utveckla ett intresse för produkterna
  • Leda till slutköp i användarens lokala livsmedelsbutik

Slutprodukten

Ello i Lammhult fick en modern och produktorienterad hemsida som attraherar såväl återförsäljare som slutkund. Hemsidan har ett starkt fokus på produktbilder med målsättningen att skapa ett behov av Ellos i Lammhults produkter. Alla produkter är kopplade till recept för att inspirera besökarna att använda produkterna i nya spännande maträtter. Husmanskost på modernt vis.

För att nå ut till slutkunderna och skapa ytterligare intresse för sina produkter använder sig Ello i Lammhult av redaktörstjänsten. Redaktören hjälper till att skapa innehåll till företagets Facebook-sida och skapar tävlingar samt annonskampanjer. Under 2017 kördes bland annat kampanjen ”Isterbandskampen” som genererade mycket stort engagemang.

Sebastian

Vill du veta mer?


Sebastian Nilsson

Affärsutvecklare
0470 - 723 558

sebastian@hldesign.se

 

Nyfikna på hur vi kan göra er framgångsrika?

 

Prata webb med oss