En webbshop som ger effekt

62 % av den nordiska befolkningen e-handlade under 2017 och Sverige ligger i topp med hela 67%.

Allt tyder på att e-handeln kommer fortsätta öka och en snabbare, smartare och personligare webbshop blir ett måste. Vi skapar webbshoppar som gör det enkelt för kunderna att köpa just era produkter.

Vill du veta mer?


Analys och design


 

Efter analys av er befintliga webbsida/webbshop och en diskussion kring era mål och visioner tar vår designer fram en skräddarsydd design som presenterar era produkter på bästa sätt. 

Integrationer


 

Vi erbjuder flertalet integrationer med ekonomisystem, marknadsplatser, betalväxlar och kassasystem. Allt för att det ska vara så smidigt som möjligt genom hela orderprocessen. 

B2B eller B2C


 

Vår plattform innehåller både B2B och B2C vilket innebär att det är möjligt att anpassa webbshoppen till både företags- och privatkunder. Skapa kampanjer och lockande landningssidor helt anpassat efter kundkategori. 

Webbshopsproffs med WM3


 

Det är enkelt att lägga till nya produkter, bilder och beskrivningar i WM3. Det mesta kan ni ändra direkt på sidan och se slutresultatet direkt. WM3 utvecklas kontinuerligt och nya funktioner tillkommer som gör att ni kan fortsätta utveckla er webbshop.
 

Enkelt med fast pris


 

Enkelt, smidigt och utan krusiduller - det är vår ambition.

Hos oss får ni ett fast pris som inkluderar bland annat webbhotell, SSL och fri support. På så vis vet du att det är en trygg investering att låta oss hjälpa dig med en ny webb. Enkelt, smidigt och utan krusiduller.

 

Nyfikna på hur vi kan göra er framgångsrika?

 

Prata webb med oss