Få mer effekt med redaktören

När din nya webbsida eller webbshop börjar bli klar är det hög tid att tänka på marknadsföringen. De digitala kanalerna och sociala medierna utvecklas ständigt och erbjuder idag smidiga och kostnadseffektiva sätt att marknadsföra produkter, stärka varumärket och locka nya medarbetare. Låt våra redaktörer hjälpa dig!

Vill du veta mer?


Vi hjälper dig!

StrategiUtifrån era mål och förutsättningar samt en omvärldsanalys producerar vi en marknadsföringsstrategi som ger er konkret vägledning i er fortsatta marknadsföring. Strategin berör bland annat lämpliga kanaler, innehåll, frekvens och lämpliga kampanjer. 

SEO & contentVi hjälper er att producera content till webbsidan eller webbshoppen och ser till att texter och bilder är ordentligt sökmotoroptimerade. Behöver ni hjälp att skriva texter till digitala nyhetsbrev, nyhetsflödet på hemsidan eller tryckt material ordnar vi det.  

Sociala medier & annonseringHög aktivitet och rätt tilltal är avgörande för att lyckas i sociala medier. Låt våra redaktörer hjälpa er med en tydlig plan och att publicera innehållet. Vi skapar framgångsrika annonskampanjer i digitala kanaler som Google Ads eller Facebook för att ni ska nå era kunder. 

En extern marknadsavdelningGenom våra månadsabonnemang sätter vi ihop en lösning som passar just er verksamhet. Vi hjälper till med kommer med allt ifrån digitala nyhetsbrev och content till hemsidan till annonsering i sociala medier.

Vi är som nöjdast när ni är riktigt framgångsrika och kommer därför med konkreta förslag och lösningar på hur er marknadsföring kan förändras för att nå ännu bättre resultat. 

 

 

Nyfikna på hur vi kan göra er framgångsrika?

 

Prata webb med oss